Tarieven

kortdurend en effectief

Hypnotherapie is een investering in jezelf.

Je lost een probleem op wat misschien al jaren bestaat en wat een behoorlijke last kan zijn. Je voelt je belemmerd omdat hetgeen waar je mee zit je leven negatief beïnvloed. Wat zou het je opleveren wanneer het anders is? Stel je eens voor dat het geen impact meer heeft? Hoe ziet jouw leven er dan uit? Weet dat het mogelijk is. Kom in contact en maak een afspraak.

Hypnotherapie

Prijs per sessie €125,-
Duur +/- 1,5 uur per sessie

Je ondergaat hypnotherapie doorgaans in meerdere sessies. Elke hypnotherapiesessie heeft een veranderend effect. 

Hoeveel sessies exact nodig zijn om duurzame verandering te maken is lastig te voorspellen.

Doorgaans nemen mijn cliënten 3-5 sessies af. 


Tussen de sessies in zit vaak 10 tot 14 dagen. Dat is een effectieve hoeveelheid om verandering te ervaren en daadwerkelijk te toetsen.

Voorgesprek of vragen

Gewoon even bellen

Heb je vragen of wil je een sessie boeken? Zou je meer willen weten over de sessies hypnotherapie? We kunnen gewoon even bellen zodat ik je help om het op een rijtje te zetten. Ook wanneer je hebt besloten om een sessie te boeken neem ik graag telefonisch contact met je op. Dat noem ik een voorgesprek en kun je zien als een korte eerste kennismaking. 

Betalen kan per sessie.

Maak het bedrag over vóór de afspraak op NL98 KNAB 0259 2113 38 of betaal contant op de afspraak zelf.


Kan ik een vergoeding krijgen vanuit de zorgverzekering? Vraag dat na bij jouw zorgverzekeraar. Sommige verzekeraars vergoeden hypnotherapie geheel of gedeeltelijk. Dat is afhankelijk van welke zorgverzekeraar je hebt en of je bijvoorbeeld aanvullend verzekerd bent.