LET OP: Mijn praktijk is op dit moment gesloten. Op deze website vind je informatie over hypnotherapie. Een afspraak maken is niet mogelijk.

Lieve groet, Ingrid Hassing

 

Helder zien

Wat doen we in mijn praktijk?

Je probleem is onderdeel van jou als geheel. Het is van jou en het is er om jou wat te zeggen.
Het zal zich verhelderen wanneer je de antwoorden ervaart op de vragen;

  • Dìt is de kern van mijn probleem

  • Dit is waarom ik mij zo voel

  • Dit is waar ik eigenlijk behoefte aan heb

  • Dit is wat ik mijzelf mag geven

  • Ik geef mijzelf datgene waar ik behoefte aan heb, precies op de manier die past bij mij

  • Ik zie mijzelf, ik erken mijzelf, ik heb mijzelf lief

Soms is een probleem ontstaan door een gebeurtenis van buitenaf. En zit jij nu met een last.
Dat is niet jouw schuld.
Je bent wel verantwoordelijk voor wat je er nu mee doet.
Jij bepaalt welke invloed het heeft op jou leven.

Jij neemt het besluit dit te willen veranderen.
Dat kan op veel manieren.
Ik geloof er in dat je echt van een probleem af komt, door er in alle eerlijkheid naar te kijken.
Dat is rauw en vaak ook rouwen. 

Door jezelf te zien zoals het werkelijk is, inclusief je last, heel je.

Helen gaat niet over iets wat stuk is. Helen gaat over fragmentatie. Over al die delen waaruit jij uit bestaat.
Soms is een deel in jou onderdrukt, afgewezen of verstoten. Dat geeft problemen. Je lijf laat je dat weten.
Zo een deel verdient aandacht. Van jou.
En ik help je helder te zien. En te verbinden. Met alle delen die er al mogen zijn.
Dat schept rust en vrijheid.

Heling is een oneindig proces. Gedurende je leven kom je altijd weer onbelichte delen in jezelf tegen. In meer of mindere mate trekt dat je aandacht. Het verhelderen van deze kanten, ofwel het verlichten van je probleem, wordt schaduwwerk genoemd.


Wees welkom in mijn praktijk.
Ik ben gespecialiseerd in de beleefwereld van emotionele verwaarlozing en Innerlijk Kindwerk.

 
Witte bloemen

"Vrijheid beleven is je hoofd helder krijgen"

Hypnotherapeut

Ingrid Hassing

 

Alles over therapie

Hypnotherapie is het inzetten van hypnose als middel tegen psychische en lichamelijke klachten, maar ook voor prestatieverbetering. Door de hypnotherapeut word je, door middel van voornamelijk verbale communicatie, in een lichte trance gebracht maar je behoudt de controle over jezelf.

Onder hypnose kun je gemakkelijker contact maken met het onderbewustzijn dan in het dagelijks leven mogelijk is, omdat het rationele bewustzijn dat belemmert. Door contact met onbewuste gevoelens en ideeën krijgt de cliënt (meer) inzicht in de eigen behoeften en mogelijkheden. Met de verkregen informatie wordt een proces van genezing in gang gezet.

 

Recensies

Lachyoga

"Ingrid is een heel rustig en fijn persoon. Ze stelt je meteen op je gemak. Ze heeft een hele rustige benadering waardoor ik mij meteen op mij gemak voelde.

Je moet binnen een korte tijd een vertrouwensband opbouwen en dat doet zij heel goed.

Ze heeft bij mij emoties los laten komen die ik al jaren voor mezelf had afgesloten. Dit was echt een hele bijzondere ervaring waar ik nog dagelijks aan terug denk.

Het heeft mij geholpen meer rust in mezelf te vinden en op mijn gevoel en intuïtie te vertrouwen! Want deze hypnosessies hebben mij dat daadwerkelijk laten zien!

Je zal denken: HOE DAN?! Geloof me! Doe een sessie en je zal het zeker gaan zien!"

Lina de Vries

Sunny Backyard

"Mijn allereerste reactie na de eerste hypnose: WAUW, BIJZONDER en wat een VERLICHTING. Via een vriendin heb ik kennis gekregen van hypnotherapie. In januari zat ik er even helemaal doorheen diverse angstklachten en me lijf was opgebrand. Ik heb ingrid een berichtje gestuurd en kon gelukkig de week erna terecht.

Ingrid is een lieve en rustige vrouw die open staat voor alle verhalen die voorbij komen. Zelf ben ik drie keer onder hypnose geweest waaronder 1 keer voor verlatingsangst. Afscheid nemen voor een vakantie of zelf op vakantie gaan was voor mij nooit een feestje en dat zou het toch eigenlijk wel moeten zijn. Benieuwd hoe het zou zijn na de hypnose maar écht!!!! gelijk de avond en dagen erna was het "doei moment" geen opgave meer. Zó fijn om dit te ervaren, wat een opluchting!!!

Als je niet lekker in je vel zit of angsten/fobieën hebt ik raad het echt iedereen aan. Ik weet zeker dat ik nog eens terug kom bij Ingrid al is het maar voor een APKtje ;-) 
Veel liefs Anouk "

Anouk Lute

Slaap van de baby

"Ik ben bij Ingrid gekomen voor een slaapangst. De angst is ontstaan in een heftige periode van mijn leven maar hield na deze periode vast. Van alles geprobeerd tot ik hoorde over hypnotherapie.

Ingrid wilde mij graag helpen, en zo doende zijn we met de sessies gestart. Ingrid is een hele warme, lieve en betrokken vrouw, die duidelijk veel verstand heeft van haar vak. Ze heeft me heel liefdevol begeleid in de sessies waardoor het ook makkelijk verliep.

Na de eerste sessie had ik 3 dagen profijt en heb ik onwijs goed geslapen, daarna nam de angst langzaam aan weer een beetje toe, en hebben we een nieuwe sessie gepland. Na de 2e sessie sliep ik direct weer goed en slaap ik sindsdien zonder angst! Ik had zelf niet verwacht dat ik zo snel en eigenlijk ook zo makkelijk van de angst kon afkomen. De hypnose vond ik ook een bijzondere ervaring, je bent even in een andere staat maar wel nog in compleet bewustzijn met controle over wat er gebeurd.

Ik ben zó blij en enthousiast over de resultaten, de behandeling en Ingrid dat ik het iedereen zal aanraden. ❤ "

Sahrona de Gooijer - Schoenmaker

 
Wandelpad

Contact

Je kunt mij bereiken door me een bericht te sturen. Stuur een e-mail naar info@ingridhassing.nl

  • Instagram
  • Facebook

Bedankt voor de inzending!

 
cat_collectief_schild_2020_internet.png

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/