Ervaar verandering met Hypnotherapie

Wees welkom in mijn praktijk! Ik ben een gekwalificeerd hypnotherapeut werkzaam op een prachtige locatie in Castricum.

Mijn praktijk is gelegen in Het Oude Administratiegebouw. Een historische locatie nabij bos, duin, strand & zee.

In mijn praktijk kom je tot rust en laat ik je verandering ervaren door middel van hypnose.

Worstel je met problemen gerelateerd aan stress, trauma, verdriet, angst, verslaving of ingrijpende veranderingen in het leven? Daar hoef jij niet langer last van te hebben. 

Je leest op deze site hoe hypnotherapie werkt, waarom het zo krachtig is en wat het voor jou kan betekenen.


Hypnotherapie is bewezen doeltreffend. Het is een kortdurende en resultaatgerichte therapie. Veel klachten kunnen binnen een beperkt aantal sessies met succes behandeld worden.


 
Witte bloemen

"Vrijheid beleven is je hoofd helder krijgen"

Hypnotherapeut

Ingrid Hassing

 

Alles over therapie

Hypnotherapie is het inzetten van hypnose als middel tegen psychische en lichamelijke klachten, maar ook voor prestatieverbetering. Door de hypnotherapeut word je, door middel van voornamelijk verbale communicatie, in een lichte trance gebracht maar je behoudt de controle over jezelf.

Onder hypnose kun je gemakkelijker contact maken met het onderbewustzijn dan in het dagelijks leven mogelijk is, omdat het rationele bewustzijn dat belemmert. Door contact met onbewuste gevoelens en ideeën krijgt de cliënt (meer) inzicht in de eigen behoeften en mogelijkheden. Met de verkregen informatie wordt een proces van genezing in gang gezet.

 
Ingrid47.jpg

Tarieven

Hypnotherapie is een investering in jezelf.

Je lost een probleem op wat misschien al jaren bestaat en wat een behoorlijke last kan zijn. Je voelt je belemmerd omdat hetgeen waar je mee zit je leven negatief beïnvloed. Wat zou het je opleveren wanneer je probleem is veranderd? Stel je eens voor dat een probleem er niet meer is? Hoe ziet jouw leven er uit zonder dit probleem? Weet dat de verandering mogelijk is. Kom in contact en maak een afspraak.

 

Hypnotherapie sessie

Prijs per sessie €125,-

Duur 1,5 uur per sessie

Je ondergaat hypnotherapie doorgaans in meerdere sessies. Elke hypnotherapiesessie heeft een veranderend effect. 

Hoeveel sessies exact nodig zijn om duurzame verandering te maken is lastig te voorspellen.

Doorgaans nemen mijn cliënten 3-5 sessies af. 


Tussen de sessies in zit vaak 10 tot 14 dagen. Dat is een effectieve hoeveelheid om verandering te ervaren en daadwerkelijk te toetsen.

Voorgesprek of vragen

Gewoon even bellen

Heb je vragen of wil je een sessie boeken? Zou je meer willen weten over de sessies hypnotherapie? We kunnen gewoon even bellen zodat ik je help om het op een rijtje te zetten. Ook wanneer je hebt besloten om een sessie te boeken neem ik graag telefonisch contact met je op. Dat noem ik een voorgesprek en kun je zien als een korte eerste kennismaking.

Recensies

"Ingrid is een heel rustig en fijn persoon. Ze stelt je meteen op je gemak. Ze heeft een hele rustige benadering waardoor ik mij meteen op mij gemak voelde.

Je moet binnen een korte tijd een vertrouwensband opbouwen en dat doet zij heel goed.

Ze heeft bij mij emoties los laten komen die ik al jaren voor mezelf had afgesloten. Dit was echt een hele bijzondere ervaring waar ik nog dagelijks aan terug denk.

Het heeft mij geholpen meer rust in mezelf te vinden en op mijn gevoel en intuïtie te vertrouwen! Want deze hypnosessies hebben mij dat daadwerkelijk laten zien!

Je zal denken: HOE DAN?! Geloof me! Doe een sessie en je zal het zeker gaan zien!"

Lina de Vries

"Mijn allereerste reactie na de eerste hypnose: WAUW, BIJZONDER en wat een VERLICHTING. Via een vriendin heb ik kennis gekregen van hypnotherapie. In januari zat ik er even helemaal doorheen diverse angstklachten en me lijf was opgebrand. Ik heb ingrid een berichtje gestuurd en kon gelukkig de week erna terecht.

Ingrid is een lieve en rustige vrouw die open staat voor alle verhalen die voorbij komen. Zelf ben ik drie keer onder hypnose geweest waaronder 1 keer voor verlatingsangst. Afscheid nemen voor een vakantie of zelf op vakantie gaan was voor mij nooit een feestje en dat zou het toch eigenlijk wel moeten zijn. Benieuwd hoe het zou zijn na de hypnose maar écht!!!! gelijk de avond en dagen erna was het "doei moment" geen opgave meer. Zó fijn om dit te ervaren, wat een opluchting!!!

Als je niet lekker in je vel zit of angsten/fobieën hebt ik raad het echt iedereen aan. Ik weet zeker dat ik nog eens terug kom bij Ingrid al is het maar voor een APKtje ;-) 
Veel liefs Anouk "

Anouk Lute

"Ik ben bij Ingrid gekomen voor een slaapangst. De angst is ontstaan in een heftige periode van mijn leven maar hield na deze periode vast. Van alles geprobeerd tot ik hoorde over hypnotherapie.

Ingrid wilde mij graag helpen, en zo doende zijn we met de sessies gestart. Ingrid is een hele warme, lieve en betrokken vrouw, die duidelijk veel verstand heeft van haar vak. Ze heeft me heel liefdevol begeleid in de sessies waardoor het ook makkelijk verliep.

Na de eerste sessie had ik 3 dagen profijt en heb ik onwijs goed geslapen, daarna nam de angst langzaam aan weer een beetje toe, en hebben we een nieuwe sessie gepland. Na de 2e sessie sliep ik direct weer goed en slaap ik sindsdien zonder angst! Ik had zelf niet verwacht dat ik zo snel en eigenlijk ook zo makkelijk van de angst kon afkomen. De hypnose vond ik ook een bijzondere ervaring, je bent even in een andere staat maar wel nog in compleet bewustzijn met controle over wat er gebeurd.

Ik ben zó blij en enthousiast over de resultaten, de behandeling en Ingrid dat ik het iedereen zal aanraden. ❤ "

Sahrona de Gooijer - Schoenmaker

 
Wandelpad

Contact

Je kunt mij bereiken door me een bericht te sturen. Stuur een e-mail naar info@ingridhassing.nl of laat een bericht achter op mijn voicemail of via Whatsapp. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. De praktijk is gevestigd in Het Oude Administratiegebouw op adres: Oude Parklaan 111 - 121, 1901 ZZ  te Castricum.

In de kop van Noord-Holland heb ik een praktijk aan huis.

0624262815 (ook Whatsapp)

  • Instagram
  • Facebook
 
 

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

 

NL98 KNAB 0259 2113 38 - KvK 75018713 - BTW NL001996441B93

Oude Parklaan 111, 1901ZZ Castricum

  • Instagram
  • Facebook