Ingrid43.jpg

Over mij

"Ik vind jou geweldig, nu jij nog".

Mijn naam is Ingrid Hassing en ik ben hypnotherapeut. Daarnaast werk ik meer dan 10 jaar in het forensisch maatschappelijk werk. Ik heb veel ervaring met mensen die willen veranderen. En voor die mensen lijkt dat niet altijd even makkelijk. Soms wil je wel veranderen, maar weet je niet zo goed hoe je dat kunt aanpakken. Of je hebt al veel geprobeerd en niets lijkt te werken. Met het nemen van het besluit "ik wil het anders..." zet je een grote stap. Mijn complimenten daar voor.

En wees gerust want niets menselijks is mij vreemd. Ik heb inmiddels een breed scala aan belemmeringen en soorten problemen voorbij zien komen. Het gaat mij ook niet om het probleem of de belemmering, het gaat me om de persoon die dit voor zichzelf wil aanpakken. En die vind ik altijd moedig.

Door mijn werk heb ik gelukkig ook al heel wat mensen zien veranderen die krampachtig leefden in belemmering. Verlies alsjeblieft nooit de moed. Als een probleem is opgelost komt er ruimte en helderheid. "Er is een last van me afgevallen" of "Ik voel me opgelucht". Dit gevoel van vrijheid gun ik iedereen.

In mijn praktijk wil ik mensen tot rust laten komen want een probleem willen aanpakken kan al spannend genoeg zijn. Vanuit die rust begeleid ik de persoon die in de stoel komt zitten. Je voelt je aangenaam en op je gemak en je zult merken wat hypnotherapie voor jou kan betekenen.