Zoeken
  • Ingrid Hassing

Samen maken we het beter.

Ik help ook mensen die zichzelf en het leven beter willen leren begrijpen. Dat kun je persoonlijke ontwikkeling noemen. Op het pad van je persoonlijke ontwikkeling heb je veel dingen die je kunnen helpen.

Boeken, luisterboeken, podcasts, video’s, trainingen, bepaalde personen of mensen als inspiratiebron. Er zijn tal van manieren die je kunnen aanspreken en je beïnvloeden in je leven. Dat kan je heel bewust opzoeken of het kan geleidelijk gaan of misschien wel confronterend snel.


Sommige mensen komen op dat pad vanuit een sluimerend gevoel van ongenoegen of een nieuwsgierigheid naar meer in het leven. Anderen komen noodgedwongen in een situatie waarin zij stil moeten staan. Na heftige gebeurtenissen zoals bijvoorbeeld na een verlies- en rouwsituatie, plotseling thuis komen te zitten door lichamelijke en/of geestelijke klachten, burn-out/ opgebrand/ overspannen, een midlifecrisis of een scheiding. Het leven voelt niet meer zoals het was.


Zo een situatie geeft vaak vragen waar geen pasklaar antwoord op is en die als een worsteling in je eigen hoofd kunnen voelen; Waar ben ik eigenlijk mee bezig? Waar doe ik het voor? Is dit het nou? Ik heb het gevoel dat ik vast zit in het leven… Ik weet even niet meer hoe ik verder moet, welke richting ik op moet…

Dat kan soms een behoorlijk vervelend gevoel zijn. Wat niet één, twee, drie weg is. Er zijn veel manieren om daarmee te dealen. Doe daarin wat voor jou goed voelt. Één manier hierin kan hypnotherapie zijn. Daarover kun je veel lezen op mijn website. Tijdens hypnotherapie kun je snel uitzoomen en een overzicht krijgen van wat er nu voor jou speelt; Wat is nu daadwerkelijk het probleem waar ik mee zit? Waar is dit ontstaan? Hoe kom ik er van af? Wat gaat mij hierbij helpen?


Ik help je om je gedachten te ordenen. Ik help jou om naar jezelf te luisteren. Want de enige die antwoord kan geven op de vragen waar je mee zit, dat ben jij zelf. Alleen voelt het als een kluwe, een warboel waar je zelf niet meer uit komt. Daarom zoek je hulp buiten jezelf, bij anderen. En dat is heel goed. Je zet op die manier stappen om van dat verwarrende gevoel af te komen.

Ik help je hierbij graag. Ik leid je alleen wél weer terug naar jezelf, want jij kent de antwoorden die jou gaan helpen. Soms kan dat verdriet geven of pijn. Uiteindelijk moet het maken dat je je (weer) goed voelt.


We gaan in gesprek met elkaar in de rust van mijn praktijk. Als helder is wat je wilt weten om verder te komen breng ik je in hypnose. Jouw onderbewuste vertelt je daarin precies wat je nodig hebt. Door mijn begeleiding tijdens de hypnose, wordt je hoofd helder en krijg je inzichten die jou laten zien hoe je verder kunt.


Stel je eens voor wat het je kan opleveren. Als alles helder voor je is...
47 keer bekeken0 reacties
 

NL98 KNAB 0259 2113 38 - KvK 75018713 - BTW NL001996441B93

Oude Parklaan 111, 1901ZZ Castricum

  • Instagram
  • Facebook